Vivid Wise As fortsatt på topp

Fjerde serieløp i UET Elite Circuit 2023, Gran Premio della Lotteria, ble arrangert i Napoli 1. mai.

UET Elite Circuit er en serie storløp i Europa arrangert av The European Trotting Union (UET). De mest anerkjente eliteløpene i Europa er en del av serien og i Norge er det Nettavisen Oslo Grand Prix og Ulf Thorsen Grand International som inngår. I 2023 skal det kjøres i alt 16 kvalifiseringsløp, der finalen avholdes på Solvalla Travbane i Stockholm 14. oktober.

Seriens fjerde løp ble avholdt i Napoli 1. mai, Gran Premio della Lotteria, rangert som Italias mest prestisjefylte travløp. Løpet ble vunnet av italienske Vernissage Grif, foran Bleff Dipa og Capital Mail. Vivid Wise As ble sjuende hest i mål og fikk med seg fire poeng. Med det bevarer den italienske hesten fortsatt ledelsen i den foreløpige rangeringen av UET Elite Circuit.  

Neste løp i serien er allerede lørdag og søndag, med Paralympiatravet på Åby i Sverige lørdag og Finlandia Ajo i Helsinki på søndag. Deretter står Elitloppet for tur på Solvalla Travbane i Stockholm 28. mai.

Les også

Sport

Grensepasseringer

Fra og med 1. september krever svenske Tullverket en (ny) tollgaranti fra Svensk Travsport (ST) for norske hester som skal starte i løp i Sverige, samt en digital tolldeklarering. Dette er en...
Sport

Kriteriet: Favorittene innfridde

Overvik Prinsen fikk ingen ting gratis, men var bare best i Hako Elektro Norsk Travkriterium for kaldblodshester. Just Like Heaven overlegen blant varmblodshestene.