Hvordan organisere andelslag?

Lørdag 10. juni kl 11.00 vil Det Norske Travselskap (DNT) avholde seminar i Peisestua på Bjerke Travbane.

Informasjon

Tid: lør. 10. jun - lør. 10. jun 2023
Meld deg på
Andelslaget Stall Heaven Can Wait kunne juble etter at Just Like Heaven vant årets utgave av Hans Petter Tholfsens Minneløp på Jarlsberg Travbane lørdag 20. mai. OGP-helgen inviterer DNT til seminar for drivere av andelslag på Bjerke Travbane. Foto: Hesteguiden.com

De rutinerte andelslagsbestyrerne Trond Martinsen og Henrik Bjørndalen vil dele sine erfaringer og komme med tips om hva de anser som det viktigste for å få andelslagene til å fungere optimalt.

Henrik Bjørndalen har administrert andelslag i ca. 15 år. For øyeblikket har han ansvaret for tre andelslag med hester plassert hos tre ulike travtrenere. Trond Martinsens engasjement for andelshester begynte med Folkehesten. I dag har han ansvaret for mer enn 15 andelshester.

Det er mange viktige temaer som vil bli tatt opp, og de to vil blant annet komme inn på økonomistyring, informasjon og andelslagskontrakter.

Seminaret er åpent for alle. Er du allerede andelslagsbestyrer eller har lyst til å prøve deg som det, er du velkommen. Det er også travtrenere og alle andre interesserte som synes andelslag er eller virker som en spennende måte å eie travhest på. Påmelding gjøres innen onsdag 7. juni.

Påmelding gjøres ved å registrere din deltakelse i "meld deg på" øverst i saken. Har du spørsmål om seminaret? Ta kontakt med oss i DNT! 
| 22 95 60 00 

Velkommen! 

Flere arrangementer